Nu, nu e vorba de vreo dietă nouă. Și nici de mișcare până la epuizare, desi o bicicleta de camera se poate dovedi utila. Ci despre suplimente vegetale care te slăbesc rapid, sănătos și fără efort. Cele 7 concentrate minunate din plante au fost lansate de Gerlinéa, cunoscutul brand de produse pentru slăbit. În calitate de specialist în nutriţie de peste 20 de ani, Gerlinéa  îţi oferã soluţii de slãbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus.  Fiecare dintre ele are o țintă precisă: accelerează metabolismul, topesc stratul adipos, subțiază talia și te ajută să elimini din organism apa, grăsimile și toxinele. Tu pe care îl alegi?

 

Știai că?… Frunzele de mate și de ceai verde conțin catechine (polifenoli cu efect antioxidant) ca și cafeina, care reduc apetitul și topesc grăsimea. Despre semințele de guarana se spune că ajută la pierderea în greutate, îmbunătățesc performanțele fizice și intelectuale, cresc energia și au efect afrodiziac. Ghimbirul are multe efecte benefice pentru sănătate, printre care antiemetic (combate greața, balonarea) și stimulent imunitar. Ginsengul îmbunătățește metabolismul glucidic și rezistența la insulină. Ananasul are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, reduce riscul de obezitate, diabet și boli de inimă. Rădăcina de brusture este un excelent detoxifiant și hipoglicemiant, iar semințele de fenicul un recunoscut calmant gastric. Anghinarea este un cunoscut detoxifiant, care protejează funcția hepatică.

Unde le găsești?  În concentratele vegetale de la Gerlinéa.

De ce suplimentele Gerlinéa?

  • Pentru că sunt un remediu natural împotriva grăsimii și au multe efecte benefice pentru sănătate, confirmate de-a lungul veacurilor.
  • Pentru că sunt la îndemână, accesibile și ușor de administrat, în doze repetabile

 

7 concentrate din plante care te ajută să slăbești sau să-ți menții greutatea

  1. Elimină grăsimile, în 2 săptămâni

Gerlinéa Destocant Grăsimi este un supliment alimentar pe bază din plante recunoscute pentru efectul lor de ardere a grăsimilor: frunze de nopal și extract uscat din frunze de mate. Primul reduce absorbția grăsimilor și a zaharurilor, al doilea contribuie la dizolvarea și eliminarea lor. Mai conține cafeină și rădăcină de ghimibir –  un mix redutabil naturală împotriva grăsimii. Preț recomandat: 31,42 lei/28 comprimate. Potrivit pentru un plan de slăbire cu 2 comprimate pe zi.

Gerlinéa Destockant Double Action png

  1. Pierzi kilograme și câștigi energie în 4 săptămâni

Gerlinéa Program de slăbire – 4 acțiuni (controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătățește metabolismul glucidic, reduce oboseala) este un supliment alimentar bogat în vitamina C, cu acțiune puternic antioxidantă. Asociază 4 extracte de plante recunoscute pentru efectul lor de slăbire: semințe de guarana, frunze de ceai verde, rădăcină de ginseng și vitamina C. Conţine suc concentrat de ananas și papaya. Preț recomandat: 32,42 lei/28 comprimate.

Gerlinéa Program Slabire

  1. Uită de burtă în 2 săptămâni!

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar din 4 extracte din plante care te slăbesc și reduc grăsimea de pe burtă: guarana, mate, brusture și fenicul. Semințele de guarana reduc greutatea, sunt un stimulent fizic și intelectual. Frunzele de mate dizolvă grăsimile, rădăcina de brusture este un excelent detoxifiant și îmbunătățește metabolismul glucidelor. Preț recomandat: 31,43 lei/45 comprimate (3 cpr/zi).

Gerlinéa Abdomen Plat

  1. Drenează apa, grăsimile și toxinele în 10 zile

Gerlinéa Drenaj Apã este o băutură concentrată cu îndulcitori,  pe bază de plante. Conține rădăcină de cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxidant) și de brusture (detoxifiant), flori de urzică moartă albă și crețușcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), frunze de ceai verde (acelerează metabolismul, topește grăsimile). Preț recomandat: 29,3 lei/500 ml.

Gerlinéa Drenaj Apa, 500ml

  1. Detox, drenor și antioxidant în 10 zile

Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură de reconstituit cu extracte din plante provenite din agricultura ecologică. Conține extracte din frunze și tulpini de păpădie (detoxifiant), din frunze de coacăz negru și de ceai verde (drenoare) și frunze de măslin (antioxidant). Dizolvă un capac de concentrat (50 ml) într-un litru de apă, din care bei toată ziua. Are gust de lămâie şi nu conţine zahăr. Preț recomandat: 34,9 lei/500 ml.

Gerlinéa Drenor Detox BIO, 500ml

  1. Diuretic, accelerează metabolismul, elimină grăsimile în 10 zile

Gerlinéa Ardere Grăsimi este un supliment alimentar cu extracte din frunze de ceai verde și guarana, pentru eliminarea grăsimilor. Cu extract din frunze de ortosiphon, o plantă recunoscută pentru efectul diuretic, benefic asupra rinichilor (împiedică formarea calculilor renali și crește rezistența la infecții urinare). Gust de ceai verde și mentă, îndulcit cu extract de stevia. Amestecã cu apă, de 2 ori pe zi. Preț recomandat: 34,90 lei/500 ml.

Gerlinéa Ardere Grasimi, 500ml

  1. Detoxifiant și energizant cu un concentrat din fructe de anghinare – program de o săptămână

Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare este un supliment pe bază de extract din frunze de anghinare, o plantă recunoscută pentru proprietățile ei detoxifiante și de susținere a funcției hepatice, ajutând la slăbire. Conține suc concentrat de mere, ceea ce îl face un preparat delicios consumat ca atare (o doză de 10 ml) sau diluat într-un pahar de apă rece, o dată pe zi. Preț recomandat: 37,90 lei/70 ml. Consumã-l de preferinţã rece.

Gerlinéa Extras de anghinare Detoxifiant

Le găsești pe www.nutrivita.ro