Ceaiuri Cupper cu cana rozUnul dintre motivele pentru care aștept cu bucurie sărbătorile de iarnă sunt edițiile speciale de ciocolată, bere, ceaiuri etc. Îmi plac cuișoarele și scorțișoara, aromele de măr și lemn dulce, vanilia și portocalele.

Anul acesta, beau ceaiuri bio, în variantele de iarnă, de la CUPPER. Aceste ceaiuri provin din Dorset, Anglia, și nu conțin teină, coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic. Plantele folosite sunt recoltate de pe plantații care nu exploatează copiii sau persoanele defavorizate. În afara faptului că sunt etice și sustenabile, ceaiurile Cupper mai sunt și foarte bune.

CUPPER, ceaiuri de iarnă în ediție specială limitată – naturale, BIO și aromate, numai bune pentru alungat frigul de afară!

INFUZIE BIO PORTOCALĂ – SCORȚIȘOARĂ (20x2g) –  Când furtunile de zăpadă fluieră în jurul caselor, savurează acest ceai de condimente, care combină gustul de iarnă cu gustul fructat de portocală și cu o notă fină de scorțișoară. Ingrediente: scorțișoară* 40%, rooibos*, rădăcină de lemn dulce*, hibiscus alb*, aromă naturală de portocală 5%, coajă de portocală* 2%, rădăcină de cicoare*, cuișoare*. *Ceai certificat ecologic condimentat cu scorțișoară, portocală și arome naturale.  Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

Cupper Eco Infuzie Portocale si Scortisoara cu Condimente de Iarna

 

INFUZIE BIO ȘTRUDEL MĂR – SCORȚIȘOARĂ  (20×2,5g) – Parfumul ceaiului bio miroase a iarnă cu mere și scorțișoară, și îți amintește de un moment relaxant de ceai cu ștrudel cu mere. Ingrediente: hibiscus*, măr* 25%, scorțișoară* 16%, maceșe *, aromă naturală de mere 5%, coajă de cacao*, rădăcină de cicoare*, aromă naturală de lămâie*, frunze de stevie*, anason stelat*. *Ceai certificat ecologic din fructe cu mere, scorțișoară și arome naturale.

Cupper Infuzie Eco Mere cu Condimente de Iarna

INFUZIE BIO MERIȘOR – SCORȚIȘOARĂ (20x2g) – Ce ar putea fi mai frumos decât o ceașcă cu ceai fierbinte după o lungă plimbare de iarnă? Amestecul fin de scorțișoară picantă, anason stelat de Crăciun și fructe de pădure dulci amintește de magia lunilor de iarnă. Ingrediente: hibiscus*, scorțișoară* 22%, rădăcină de lemn dulce*, maceșe*, cuișoare*, aromă naturală de portocală 4%, anason stelat* 3%, coajă de portocală*, afine* 1%, aromă naturală de coacăz negru 1%. *Ceai certificat ecologic de fructe cu scorțișoară, anason stelat, afine și arome naturale. Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.

Cupper Infuzie Eco Fructe de Padure cu Condimente de Iarna

Mod de preparare: 1 pliculeț de fructe se infuzează cu apă clocotită, timp de 7-8 minute.

Ceai Cupper bio

Unde le găsim: Le găsești în marile lanțuri de magazine, la raionul de produse BIO, în magazinele online de produse BIO și naturiste sau pe www.nutrivita.ro .

Preț atractiv: CUPPER ceai bio are un preț recomandat atractiv pentru consumatori: 17,60 lei/cutia de 20 pliculețe.

Mai mult, puteți beneficia de o reducere de 10%, valabilă până la 31.12.2021, cu codul CUPPER10 pe www.nutrivita.ro.